tisdag 22 juli 2008

tapeter

idag var vi ner och tittade på tapeter. hittade många fina....men då var det ju priset då. kan man hitta nånting billigt på den här byn? vi tog i alla fall två rullar som julia tyckte va fina. det blir en fond vägg så det behövdes inte mer, tur det!!! vi var på rusta för ett tag sen, jag sa till *t* att dom tapeterna där var ju inte heller så billiga, men jag vet inte vad dom ligger i för pris tydligen, för dom på byn kostade ju från 300 och uppåt........nja...då var det nog billigare på rusta. och dom tapeterna hade ju mönster utan att vara för dyra.

sen for vi till mamma och drack kaffe och surra...min söta syster kom dit med sina goingar och lena..kul att surra med er och höra allt rallar skvaller.=) hörde att en stackare flygit ut från en karusell.....huvva... hoppas det gick bra!

nej nu ska vi gå ner och äta kvälls fika med barnen, så ha det så bra!! vi hoppas väl på bättre väder nu,eller hur?? kram!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

snö, snö , snö...

Nu är jag less vinter och snö! Man blir ju deppig av så långa vintrar . Längtar till våren, solen, grilla korv och takdropp.  ...